BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, July 24, 2012

Syaza Tetap Syaza

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.

Alhamdulillah , yeayyy !
 sekali lagi saya mampu berpijak dilantai kolej ~
 syukur, terima kasih Ya Allah 
kerana memberi peluang sekali lagi untuk
 saya merasakan kehidupan di dunia ini . :)



Syaza tetap akan menjadi Syaza walauapapun yang terjadi :)



keep this word : SEKEPING GAMBAR PUNYA SERIBU MAKNA :)
#renung-renungkan, selamat berfikir .


Monday, July 23, 2012

JODOH DARIMU

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.


Aku masih akur dengan ketentuan ilahi, sehingga kini aku masih tidak menemui insan yang mampu menjadi Imamku... Setelah pencarian ku hingga kesekian kalinya, aku rasa aku semakin menghampiri insan tersebut... Ya Allah, Kau satukanlah hati kami seperti mana kau satukan hati Adam Dan Hawa... 


furhh , berjiwangg sebentar :)

Tuesday, July 10, 2012

MUHASABAH DIRI *renungan bersama

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.

Assalamualaikum, harini intro saya dimulakan dengan senyuman. :)

Tak banyak benda yang saya ingin kongsi kannn, saya bersyukurr kerana saya mampu lagi berdiri disini bersama orang-orang yang saya sayangi. Suasana kolej yang saya gemari *skema sangattt. apa yang saya harapkan adalah semua sahabat mampu untuk menjadi sahabat yang terbaik diantara yang terbaikkkk .

Bersyukur dengan apa yang anda ada. Jangan sesekali mengambil kesempatan diatas kesenangan orang, jangan pula anda semua menjadi sumber yang mampu menyusahkan semua orang.

RENUNG-RENUNGKAN, SELAMAT BERAMAL :)


JADI DIRI SENDIRI TANPA BERPIJAK DIATAS KEPALA ORANG LAIN

INGAT TU YE SAHABAT-SAHABAT SEMUA !

oh, kolej :')

cewaaaaa' nahhh tengok sikit muka org sibuk nie . =="

Assalamualaikumm, lama betul syaza tak update blog nie, habuk dah bersepah kat dalam nie haaa , hehe. sekarang nie, syaza sangat sibuk dengan tugasan kat kolej. emm , update nie pun just nak menyegarkan kembali blog yang suram nie. 


eheeem , aweksss nie nak jgakkk . comel tak kitorang ? *phuii , perasaaannnn ~