BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, July 19, 2011

sekadar perkongsian :)



BAHAYANYA KARTUN POKEMON & BINATANG YANG ADA DIDALAMNYA

POKEMON bermaksud saya yahudi....
PIKACHU bermaksud jadilah seorang yahudi......
CHARMANDER bermaksud ALLAH itu lemah nauzubillah.....
jadi,,, tolonglah SEBARKAN kepada rakan2 korang semua....
tolong forwardkan mesej ni kepada sumer org Islam!!!!

(kalau rasa sayang ngan org Islam la. kalau tak sayang, x payah forward!)
jangan sombong dan bongkak..
sekarang korang boleh la bergembra.....


tp tnggu la balasan dkat kubur.....

Friday, July 8, 2011

ohmyjantung !

assalamualaikum...

harini nak ber I-You lah ! (gedik sebentar)


haha, apa kena laa dengan I harini kan...
maklumlah tengah demam.. so, akal waras I agak kacau bilau buat seketika *sedang dinaik taraf*.. haha, merepek2... apa kaitan cerita I kali nie dengan tajuk diatas ? haha, I sendiri pun tatau. you all paham2 la yee. hee~

sebenarnya kan, I mmg tengah serabut binti serabai. dalam erti kata lain JIWA KACAU. hmm, apa eh yang I serabutkan. hmm, biar je I sorang yang tahu oke ? You all jangan nak sebok ! *marah nie*

oke2, nak bgtau. *tanak tau jangan baca dari awal!* hehe, sebenarnya I tengah demam + batuk + sakit tekak. sbb tu laa otak jadi biul sikit dua tiga hari nie. *kesian kan* tambah pulak dengan masalah dengan seseorang yang dah pergi jauh dari hidup I . grr, sedih gilas kott. tp apa boleh buat. semangat harus kuat ! :)

alamak! macam dah lari tajuk sangat-sangat kan ? haa, sebenarnya I pun tatau apa yang I nak story kat sini. so, I melalut je la. hehe, Sorry Guys ! membazir masa you all je kan ? *padan muka* hehe.

*geli tekak pulak ber I-You kat sini*