BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, June 13, 2010

-tiada tajuk-

hmm.. ape yg aku bingung kan? apa yg membingungkan aku ? aku pun bingung tak tau ape yg membingungkan aku ~ adoi~ apakah ? ok~ rilexx ! huhh, aku da tanak pk~ sakit otak laa~

facebook, myspace or mr.blogie ?
  • facebook = facebook membuatkan aku rasa ketagih tahap cipan !
  • myspace = tak bukak sehari aku rasa mcm tak lengkap ~ aha, apakah?
  • mr.blogie = tempat aku mencurah rasa~ mcm2 rasa aku curah kat sini..

hangout ?
skng, aku selalu hangout ngn kawan2.. tapi, lepas nie aku da takkan macamnie.. coz asrama sedang menanti aku.. best sgt dapat hangout ngn doang.. WAN, AMSYAR, ANA, FAIZ, AAINAA, SYUHAIDAH, DEENA~

form six ? !
dulu aku digelar georgianas~ sbb aku adalah salah sorang student di Saint George Institution (SGI).. but lepas bukak sekolah nti.. semuanya akan bertukar.. aku bkn lg salah seorang dari student formsix di SGI.. aku akan bertukar ke SMK KING EDWARD VII (K.E).. aku akan memulakan pelajaran tingkatan enam aku di K.E .. semoga semuanya berjalan dengan lancar.. AMIN

~tamat sudah luahan rasa seorang insan yg tersangat bercelaru sekarang nie~

kehijauan ~

tiba2 HIJAU menjadi kesukaan kuh ~ kenapa ? aku pon tak pasti .. HAHA~
but yg pasti, aku suda mula menggilai warna HIJAU~

Saturday, June 5, 2010

pertukaran !

dua minggu cuti sem dah bermula~ last day aku gi class.. sampai jek umah.. surat yg aku tggu dah sampai ! akhirnya permohonan aku utk bertukar ke K.E dah diluluskan.. alhamdulillah ~ sebelum nie.. aku amek subjek ekonomi.. aku mmg taleh na bawak subjek tu.. coz.. subjek mmg bkn makanan aku ! aiyarkk.. masuk je K.E... aku trus akan bertukar subjek.. SENI VISUAL ! yeaahh... subjek kegemaran aku !

DOAKAN KEJAYAAN AKU ~