BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, December 23, 2009

cuti2 malaysia~

salam~~

haa... kat sini aku nak mulakan citer aku ngn pengalaman aku gi bercuti...
ehehe... almaklum saja laaaa... org baru merdeka... :D

20hb/12/2009 yg lalu... aku n family gi Pulau Pangkor.. tempat keje abah aku ada wat lebih kurang cam family day.....
aku tido kat Pangkor Village Resort... best gak resort tu... berhadapan je ngn laut... tenang sgt bila aku kat sana... gambar2 nti laa eh aku masukkan... byk gak yg aku sempat snap...
kebetulan lak.... mak uda aku pun gi bercuti kat pangkor jgk... so, kitorang jumpa kat sana... mmg meriah laaa... sempat laa jgk aku pusing2 pulau ngn mak uda aku n family dia...

petang 24 nie plak... aku kena bertolak gi KL... hehe.. best!
nak jumpa membe2 aku... kak nick... kak snow... kak lea... ibu ku yg tersayang... dein.. n yg lain2 lg... tunggu kedatangan syaz!!

wah3.... semangat lak aku nie... :D 'terlebey suda' hahahahaha..
k lah... nti kita jumpa lg k...
aku nak stop dulu...
bye!

1 comments:

ladylikejeans said...

HiK3..
pUsInG 1 MeSiA DiEr rI TuH.. ^_^