BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, August 16, 2009

art & design -PJCAD-

TARIKH : 15-16 Ogos 2009
HARI : Sabtu - Ahad

TEMPAT : New Club Taiping


Berlangsungnya PROGRAM U-REKA DESIGN WORKSHOP... aku dgn bangganya mewakili sekolah aku join bengkel 2 hari tu.. best oo.. byk pengalaman baru kat sana... byk jgk kwn baru yg aku kenal... contohnya FARA, FATEHAH, IRA, ramai lg laa... kat situ aku blaja mcm ne cara nak design baju.. hehe... first time aku design baju woo... jgn men2...

first day aku kat bengkel tu dua just dedahkan mcm ne nak menjadi seorang designer yg berjaya... pastu kitorang kena design baju sendiri... kitorang just dibekalkan dgn sehelai T-shirt kosong ngn meterial spt, butang, benang, jarum, & lain2 lg...

second day aku kat bengkel tu... tiba hari yg dinanti2kan oleh para peserta... hari dimana kami diminta membentangkan hasil deign yg kami dah buat... "FASHION SHOW"...
kat bawah nie aku ade masukkan pic yg sempat di ambil sepanjang program dijalankan...


time ngh siapkan design yg dihasilkan..


bro ayie ngh makeup muka love..
p/s: love tu nama model merangkap kwn aku..
unik nama dia..*LOVELINE*

dia org iban..


sedang memerhati hasil kerja bro ayie..


still menanti saat fashion show akan tiba..


ahaks...
disaat aku menjadi ma
keup artis!


kat sana..
aku nie designer merangkap makeup artis..

hehe..
dua kerja menjad
i satu!

haha..
aku bertukar menjadi pendan
dan rambut pulak..
huiihh...

semua keje aku kena buat..

kalo dah namanyaa model tu model jgk laa..
tinggi nyaaa..

jenuh aku nak melangu
t...

pening2...
taktawu nak pilih kasut mana...


yeah..
masa beraksi!

model no.20...


model2 group aku..
no 18, 19 20...


aksi santai...
bergaya...


love VS ira...




love VS fatehah

aku ngn fatehah.. salah sorang model group aku..

FARA..
membe yg aku dpt kat bengkel tu..

aku kenal dia melalui fiq..
sempoi org nyee...

p/s : fiq~ jgn jeles yea aku sn
ap pic ngn fara~~


lg bergambar bersama fara..

selepas selesai sesi fashion show..
rehat sebentar bersama fara..

ngeee~



berakhir sudah~~
sahabat selamanya~~


1 comments:

Ancientlord86 said...

terbaek.....byk yg cute2...^ ^