BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, August 28, 2009

percubaan SPM 2009!

kepada semua!
buat masa nie aku akan stop dulu tulis coretan aku kat sini
tak
lama lg percubaan SPM 2009!
bulan 10 aku akan kembali dgn coretan ku..


selamat tinggal!

istimewa ogos!

-OGOS-

mcm peristiwa yg berlaku pada bulan ogos nie.. semuanya menggembirakan hati aku...

~~hari kemerdekaan yg ke 52
~~hari lahir ku yang ke 17
~~bulan ramadhan yg mulia


selain tu banyak lagi peristiwa yg membahagiakan aku~~



Sunday, August 16, 2009

art & design -PJCAD-

TARIKH : 15-16 Ogos 2009
HARI : Sabtu - Ahad

TEMPAT : New Club Taiping


Berlangsungnya PROGRAM U-REKA DESIGN WORKSHOP... aku dgn bangganya mewakili sekolah aku join bengkel 2 hari tu.. best oo.. byk pengalaman baru kat sana... byk jgk kwn baru yg aku kenal... contohnya FARA, FATEHAH, IRA, ramai lg laa... kat situ aku blaja mcm ne cara nak design baju.. hehe... first time aku design baju woo... jgn men2...

first day aku kat bengkel tu dua just dedahkan mcm ne nak menjadi seorang designer yg berjaya... pastu kitorang kena design baju sendiri... kitorang just dibekalkan dgn sehelai T-shirt kosong ngn meterial spt, butang, benang, jarum, & lain2 lg...

second day aku kat bengkel tu... tiba hari yg dinanti2kan oleh para peserta... hari dimana kami diminta membentangkan hasil deign yg kami dah buat... "FASHION SHOW"...
kat bawah nie aku ade masukkan pic yg sempat di ambil sepanjang program dijalankan...


time ngh siapkan design yg dihasilkan..


bro ayie ngh makeup muka love..
p/s: love tu nama model merangkap kwn aku..
unik nama dia..*LOVELINE*

dia org iban..


sedang memerhati hasil kerja bro ayie..


still menanti saat fashion show akan tiba..


ahaks...
disaat aku menjadi ma
keup artis!


kat sana..
aku nie designer merangkap makeup artis..

hehe..
dua kerja menjad
i satu!

haha..
aku bertukar menjadi pendan
dan rambut pulak..
huiihh...

semua keje aku kena buat..

kalo dah namanyaa model tu model jgk laa..
tinggi nyaaa..

jenuh aku nak melangu
t...

pening2...
taktawu nak pilih kasut mana...


yeah..
masa beraksi!

model no.20...


model2 group aku..
no 18, 19 20...


aksi santai...
bergaya...


love VS ira...




love VS fatehah

aku ngn fatehah.. salah sorang model group aku..

FARA..
membe yg aku dpt kat bengkel tu..

aku kenal dia melalui fiq..
sempoi org nyee...

p/s : fiq~ jgn jeles yea aku sn
ap pic ngn fara~~


lg bergambar bersama fara..

selepas selesai sesi fashion show..
rehat sebentar bersama fara..

ngeee~



berakhir sudah~~
sahabat selamanya~~


Friday, August 7, 2009

pahit!

sedih~~pilu~~
bila org yg kita percaya tikam kita dari belakang..
tu yg aku rasa skng!
arggh..
tak pe laa.
ape pun yg jd aku tetap anggap dia kwn aku..

redha dgn ape yg jadi~~

Monday, August 3, 2009

kenduri~~

tanggal 1 ogos 2009... aku ngn family gi sg petani kedah untuk menghadiri kenduri kawen mak cik saudara aku... kat bawah nie antara pic2 yg aku sempat snap...

nie time aku ngn family baru
sampai umah tok long..

*aku dukung sepupu aku*


sepupu aku
*abg chik a.k.a syabil*


pak uda ngn mak uda...
hehe sehati sejiwa!


pelamin mak su aini...
simple...


aku yang gilas!!
tingin gak nak rasa dok atas pelamin..
haha...
but belum masanyee lg!

study dulu ma..


aku ngn makcu Kirah..
mak sedara aku yg paling spoting!

syg sama makcu!
muuuaaahhx!



haha..
3 kuntum bunga yg "SUDAH DIPETIK"

baju biru~akak sharida
baju merah~makcik muna
baju hitam~aku *syaza*

kejayaan VS kegembiraan

hehe... tadi kat sekolah aku dah dpt sijil KAJIAN REKAAN SENI VISUAL SIJIL PELAJARAN MALAYSIA ..... aku dapat keputusan yg cemerlang..... :D
bawah nie ade sijil yg aku dpt...


klik pada gambar untuk besar!


suka suki!

Saturday, August 1, 2009

aku yang kebosanan...

nie laa hobi di kala aku kebosanan... haha bergambar..
gambar nie aku snap ngn laptop.. so gelap laa sikit..
takpe2... aku tak kesah pon.. janji aku dapat bergambar.. ngeee~

huhu.. dgn rantai kesayangan di leher..
:love:

8:17pm - 1 ogos 2009 - sabtu