BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, May 31, 2009

ini aku!



Friday, May 29, 2009

holiday!

yeeaahh....
port dickson... nantikan kedatangan ku... (5-7 jun 2009)

hari ku yg bosan!

arrgghhh! bosan!!! cuti dah mula... kebosanan aku pon bermula... hahaha.. aku tak tawu nk buat apa... keje aku mgadap pc je laa... x pon terperap dlm bilik... hahahaha... nie laa hasil keje aku time bosan... bergambar!

gmbar kat bawah nie aku amek time aku bosan...
gambar bawah nie pon sama je.. aku amek time nk on9.... time nie aku bawu balik dari mkn kat luar.. tudung pon x sempat nk bkk.. hahahahha




gambar bawah nie aku amek ngn mama aku.. hahaha.. mama aku nie satu kepala ngn aku... suka bergambar jgk.. mana nk tumpah kuah kalo x ke nasik... betol x?



hahaha... x tawu nk buat apa dh...
diriku kebosanan!

Saturday, May 23, 2009

hari ini

hari ni kat wan, tok, pak chaq ngn fmly nk mai umah aku... kat sini ada akad mm...nikah sedara aku... errmm... aku pun nk gi jgk tgk dye nikah... bkn senang nk dpt peluang nie.... pastu dlm masa yg sama aku ngh exam skng nie... mklum laa minggu2 akhir nk cuti nie kan.... kena laa bertungkus lumus sikit .... nk berjaya kena laa susah dulu...

Tuesday, May 12, 2009

frust menonggeng!

smlm kat skolah ustaz kamal pangei aku, nisa, awi ngn haniefa gi kat bilik pengawas... nk bincang pasal HARI GURU... errmmm.. kitorang urus bahagian sukaneka utk cikgu2... aku punya laa semangat nk atur... aku dpt tugas jd MC/pengacara majlis time sukaneka.... rancang punya laaa bagos.. aku, awi, nisa ngn haniefa punya laaa perah otak carik game ape nk buat... bila dah dpt semua.. dah atur pun... tinggal nk laksanakan je... tiba2 time kami ngh susun kumpulan tadi ustaz dtg kat kami, than dia ckp mungkin hari guru ari isnin nti akan diadakan sampai pukul 10 pagi jerk... lepas tuh P n P mcm biasa... aduyai! kami dgr punya laa frust menonggeng! sakit ati gile... semua dh atur...

ustaz ckp PPD bwu faks surat bg arahan mcm tuh... adoi.. ape guna ada hari guru kalo nk buat kejap tuh je... sia2 laaa apa yg aku ngn membe2 lain dh rancang.. konon nk bg cikgu happy laa... last2 nie yg jd... hampeeeeeehh!

Saturday, May 9, 2009

setelah sekian lama....

aduhh...
lama sungguh rasanyee aku x jengok blog aku nie....sibuk sgt...errmmm... yg sebenarnya aku tak dek cerita pun nk tulis... saja nk menyemak jerk kat sini... ngeee~....

ouuuhhh.. sebelum telupa... minggu depan aku mid year exam.... waaahhh.. seram gak lerr...
ahak..study? errmmm... bole laa.. ari nie pun aku bawu balik dari perpustakaan awam.. g study group ngn membe2....