BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 23, 2008

pangkor!

20-23hb Dec 2008 aku g b'cuti kat pangkor island ngn fmily makcik aku....
tuh laa first time aku jejak kan kaki kat pangkor.. perhh.. best gyla arr.. aku boleh mndy laut..
yg bestnyer tuh.. mak cik aku bwk aku g naik bot laju..pusing2 pulau kecik kat pangkor..
huh.. takot gyla arr.. aku dh arr mabok laut..

niey pic time aku kat atas bot
gyla mabok arr time tuh..
tp aku enjoy abesh..

niey lg satu pic aku kat atas bot..
hehe..
muka time niey agak takot..
coz bot niey laju gyla..
rasa mcm nk terpelanting
kuar pown ade..

pastu aku ade gak singgah kat satu pulau niey.. nama pulau tuh CORAL BAY, perrhh...
pulau tuh kecik jerk tp penoh ngn batu karang yg lawa-lawa.... aku x sempat nk amek gmbar batu karang tuh.. niey je larh gmbar yg aku sempat amek..


batu kat pangkor semuanye unik2..
batu niey bentuk dy ala2 buaya yg tersadai kat tp pantai..
tgk btol2 baru korang leyh prasan..



batu niey plak bentuk mcm penyu..
lawa siut!
unik gyla..

niey pic aku yg ngn cousin2 aku..
time niey aku kat coral bay..
best gyla laa..

2 comments:

PrincessMadihah said...

anda ditag syg..

saper lagik.. aku la.. YuLan said...

hum... xda ka yang chat tu.. senang nak chat.. cari kat shoutbox... free ja