BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 23, 2008

pangkor!

20-23hb Dec 2008 aku g b'cuti kat pangkor island ngn fmily makcik aku....
tuh laa first time aku jejak kan kaki kat pangkor.. perhh.. best gyla arr.. aku boleh mndy laut..
yg bestnyer tuh.. mak cik aku bwk aku g naik bot laju..pusing2 pulau kecik kat pangkor..
huh.. takot gyla arr.. aku dh arr mabok laut..

niey pic time aku kat atas bot
gyla mabok arr time tuh..
tp aku enjoy abesh..

niey lg satu pic aku kat atas bot..
hehe..
muka time niey agak takot..
coz bot niey laju gyla..
rasa mcm nk terpelanting
kuar pown ade..

pastu aku ade gak singgah kat satu pulau niey.. nama pulau tuh CORAL BAY, perrhh...
pulau tuh kecik jerk tp penoh ngn batu karang yg lawa-lawa.... aku x sempat nk amek gmbar batu karang tuh.. niey je larh gmbar yg aku sempat amek..


batu kat pangkor semuanye unik2..
batu niey bentuk dy ala2 buaya yg tersadai kat tp pantai..
tgk btol2 baru korang leyh prasan..



batu niey plak bentuk mcm penyu..
lawa siut!
unik gyla..

niey pic aku yg ngn cousin2 aku..
time niey aku kat coral bay..
best gyla laa..

Thursday, December 18, 2008

cuti...cuti...cuti...

permulaan cuti hujung taun niey x byk bnda yg aku bwt..
cuma masok je bln 12 aku dh mula jln makan angin sana sini..
4/12/2008 aku ikut rombongan sekolah aku g universiti teknologi petronas (UTP) kat tronoh, perak.. yg ikut rombongan tu sume pengawas ngn pembimbing rakan sebaya.. huiisshh.. time kat utp tuh best gila ar.. aku g tgk kampus utp, g dewan tempat student trima ijazah.. pastu aku g libary.. peerrhh! canggih siut.. bila aku langkah jer masuk libary tuh, x tergambarlah perasaan aku nieh.. eeeeiii... teruja gila.. rak buku dy sje 6 tingkat seyh! nk naik setiap tingkat kena naik lift.. hehe.. tangga pown ada gak.. kitowg kat utp tu smpai pukol 1.30ptg..
cikgu roseli (cikgu kaunseling) plan nk g UniKL (MIMET) kat lumut, perak.. tp entah knpa ntah plan tuh terbantut, so kitowg g pekan lumut.. hehe, shoping2 smbil jln2 mkn angin at tp laut.... tp laut kat lumut x best sgt.. pukol 4.45ptg jer cikgu aku dh suh berkumpul kat bas.. kitowg nk bertolak g tempat yg lg best.. pantai TELUK BATIK..
turun jer bas kat teluk batik tuh, perrhh.. angin dy huu sepoi2..
pukol 6ptg kitowg trus btolak balik skolah kat taiping..

first time terjebak ngn blogger!

baru skrg aku terlintas nk wat blog niey..
hehe.. hepi + syok + gembira + tak terkata laa.. niey sume spupu aku pnye angkara laa..
adoi.. aku dh xtaw nk tulis ape niey.. almaklum laa, sblom niey aku mne penah bwt blog..
errr... tak pe la erk.. nty kalo aku ade mse aku tulis lg.. hehe.. nty aku carik idea byk..
aku akn tulis suma pengalaman n kisah hidup aku..dipendekkan citer, blog niey lebih kurang jer mcm diary aku.. ;p